Isokuusen Kerkkä

Tyyliä kolmessa kerroksessa

As Oy Tampereen Isokuusen Kerkkä

Vuorekseen rakentuva puurivitaloyhtiö Isokuusen Kerkkä valmistuu sisaryhtiönsä Isokuusen Kävyn viereen. Isokuusen Kerkkään rakentuu kuusi modernia ja valoisaa kolmikerroksista asuntoa, nykyajan asumisen standardit täyttäen. Kohde sijoittuu ainutlaatuiselle rinnetontille, josta aukeaa suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä terassit lounaaseen. Yhtiössä lämmitysmuotona on maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys.

Viihtyisässä keskikerroksessa yhdistyy nykyaikainen keittiö ja upea olohuone hulppealla huonekorkeudella. Avara olokeittiö tarjoaa käytännöllisen tilan ruoanlaittoon, ajanviettoon sekä nautiskeluun. Keittiöt toteutetaan valintasi mukaan joko L-mallisena tai kaksiosaisena niemeketoteutuksena. Hyvin varusteltuun keittiöön kuuluvat integroidut kodinkoneet sekä saarekemalliin keittotasoon sijoitettu liesituuletin. Olohuoneesta tila jatkuu luontevasti parvekkeelle, jossa voi grillailla ilta-aurinkoa ihaillen.

Ylimmän kerroksen parvelle on helppoa sijoittaa työ- ja oleskelutilaa tai asiakkaan toiveesta se on jaettavissa myös kahdeksi erilliseksi huoneeksi. Parven huonekorkeus on 2–2,75 metriä kasvaen kohti ikkunaseinää. Alimman kerroksen rauhaan sijoittuvat huoneiston päämakuuhuone ja moderni saunaosasto. Alakerrasta on käynti suurelle, rinteeseen rajautuvalle omalle terassille, jossa pääsee nauttimaan vaivattomasta pihanhoidosta sekä avarista maisemista.

Kohteen pintamateriaalien suunnittelusta vastaa Arkkitehtuuritoimisto Jaakko Nieminen. Vakiotoimituksina on tarjolla 3 tyylikästä ja harmonista värimaailmaa, mutta suoritamme myös muutostöitä yksilöllisempiin ratkaisuihin. Kohde valmistuu arvioidusti 9/23. Lisää tietoja asunnoista ja varaustilanteesta saat välittäjältämme:

https://www.kiinteistomaailma.fi/tampere_myytavat_rivitalot-paritalot/1321357

Kohdetta välittää

Kiinteistömaailma
Tommi Luosmala
050 597 1531

Oma koti puurivi-talosta

6 huoneiston puurivitalo

Isokuusen Kerkkään valmistuu kuusi 3-kerroksista huoneistoa, jotka ovat kooltaan 102 – 112,5 m².

Tyyliä kolmessa kerroksessa

Asuntojen suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat koteihin ylellistä valoa ja tunnelmaa.

Syksyllä uuteen kotiin

Kohteen arvioitu valmistuminen on 09/2023. Kohde valmistuu Tampereen kaupungin vuokratontille.

Moderni puukaupunkiympäristö

Vuoreksen Isokuusen arkkitehtuuria määrittelee puurakentaminen ja rakentamista hiilineutraalius.

Vuoreksen Isokuusi

Moderni puukaupunkiympäristö

Isokuusen Käpy sijoittuu Vuoreksen pohjoisosaan, Isokuusen alueelle. Vuores tarjoaa asukkailleen ympäristön, jossa yhdistyvät vehreys, luonnonläheisyys, moderni arkkitehtuuri ja taide sekä pienen kaupungin omat palvelut.

Vuoreksen Isokuusesta rakennetaan noin 4 000 asukkaan alakeskus palveluineen, ja sen arkkitehtuuria määrittelee vahvasti puurakentaminen – alueesta muodostuu trendikäs ja nykyaikainen puukaupunkiympäristö. Alueelle suunniteltuja palveluita ovat mm. päivittäistavarakauppa, päiväkoti, ja 0-2 -luokkien koulu.

Isokuusen asuinalueesta tavoitellaan hiilineutraalia kohdetta, mikä on huomioitu myös Vuoreksen Kävyn energiaratkaisussa: kohde lämpenee ja viilenee hiilineutraalisti maalämmön ja -viileän avulla. Asuinhuoneistot ovat muutoinkin rakennusteknisesti moderneja, ja niissä hyödynnetään uusimpia ratkaisuja, kuten viilennyskonvektoreita, energiatehokkaita aurinkosuojakalvotettuja ikkunoita ja kalustamista helpottavaa lattialämmitystä.

Yhteys

Ota yhteyttä – 
ja askel kohti uutta unelmiesi kotia.