Saneeraus

Palvelemme saneerausrakentamisen hankkeissa taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkista sektoria. Saneerausrakentamisen kohteitamme ovat esimerkiksi yksityiset taloyhtiöt, julkiset vuokrataloyhtiöt, julkiset toimitilat, koulut, päiväkodit, sairaalat. Palvelemme asiakkaitamme aina saneerauskohteen suunnittelusta ja budjetoinnista laadukkaaseen toteutukseen.

Rakennukselle uusi elämä

Piensaneeraus ja -urakointi:

Meiltä löydät osaamista piensaneerauksen ja -urakoinnin erilaisiin hankkeisiin, koskevat ne mitä rakennusosaa tahansa. Tarjoamme kohteiden saneerauksen kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisut, ja takaamme työn tuloksena syntyvän pitkäkestoisen laadun: hankkeeseen valitut ratkaisut perustuvat vankkaan kokemukseemme toimivimmista materiaaleista ja työmenetelmistä.

Asbestipurku

Mahdollinen rakenteissa esiintyvä asbesti kannattaa huomioida jo ennen purkutöiden aloittamista. Palvelemme kokoluokaltaan pienissä ja keskisuurissa asbestipurkutöissä niin asuinhuoneistoissa kuin julkisissa tiloissakin. Vastaamme asianmukaisen asbestipurun toteuttamisesta aluehallintoviraston hyväksymänä toimijana.

Toteutamme asbestikartoitukset ja toimitamme kohteesta otetun näytteen analysoitavaksi laboratorioon. Mikäli näytteestä löytyy asbestia, teemme purkutyöstä tarjouksen. Vastaamme myös säädösten mukaisista jälkimittauksista kohteessa.

JVT

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla myös erilaisissa vahinkosaneeraustarpeissa toteuttaen:

  • palosaneeraukset
  • vesi- ja viemärivahinkojen korjaukset
  • home- ja mikrobivauriotyöt
  • muut korjausrakentamista vaativat kohteet.